aboutus
lopende band

Het Guangzhouqida Materiaal & Technologieco., Ltd worden gevestigd in Hi-Tech Industriële die Ontwikkelingsstreek, Wetenschapsstad, Guangzhou, in 2006 met geregistreerd kapitaal van 20 miljoen yuan wordt gevestigd, die een high-tech onderneming die nieuwe materialen en relatieve productenonderzoek en ontwikkeling, productie en marketing integreren is.

 

Wij die het principe van kwaliteit eerst aanhangen, de kwaliteitsstabiliteit en de efficiency van de producten te verzekeren, wij gingen ISO9001 over: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 in 2007. Wij bezitten sterke en ontwikkelingsmogelijkheden, R&D-werd het centrum gevestigd in hetzelfde jaar, en uitvoert onderzoek en ontwikkelingswerk actief met betrekking tot de productie van materiaal en nieuwe producten. Hoogst vestigde de nadruk op een combinatie van productie, het leren en onderzoektechnologische ontwikkelingroute, stabiele behulpzame relaties op lange termijn op het gebied van krachtige amorfe legeringsstrook voor de Magnetische sensoren van Acousto met de Centrale Zuidenuniversiteit en de Universiteit van Guangdong van Technologie. Ontving een aantal uitvindingsoctrooien, gebruiksmodellen en de softwareauteursrechten de laatste jaren, werden QIDA geïdentificeerd als high-tech ondernemingen in 2006. En gewonnen de speciale fondsensteun van Staat Innovatiefonds en van Guangdong werden de belangrijke wetenschappelijke en technologische projecten in 2011, een belangrijke leverancier van amorfe materialen die in Acousto Magnetische etiketten gebruikten. In 2013, werd geïdentificeerd de eerste partij van Weinig Reuzeondernemingen door Guangzhou Bureau van Wetenschap en Technologie en Informatietechnologie.

 

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd
snijmachine (voor amorfe legeringsstroken) productielijn productielijn Het maken van Resonators
OEM / ODM

Verzendwijze:

 

1) Snelle levering: Door Uitdrukkelijke koerier, zoals DHL, TNT, Fedex, UPS en EMS

 

2) Goedkope manier: Door de lucht of door overzeese verzending.

 


Kwaliteitsgarantie:

 

1 - 2 jaar garantie van de datum van levering, een leventechnische ondersteuning.

R & D

Waarom kies ons?

 

1. One-stop Leverancier van de veiligheidsoplossing, kan hulp zijn u om tijd en kosten te besparen.

 

2. Onze eigen fabrikant kon de kwaliteit strikt controleren, en de kosten maken te zijn concurrerendste.

 

3. Gemakkelijke opration, aantrekkelijk ontwerp.

 

4. Professionele technieksteunen en de grote dienst.

 

5. Snelle levering en veilige verschepende manier.

 

6. Biedend uitstekende bescherming voor uw verhandel.

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd
QIDA QIDA
Contactgegevens