news

Qida onthult nieuwe producten in Euroshop 2020

April 2, 2020

Vanaf 16 Februari - twintigste, 2020, de kleinhandelsindustrie van No.1 van de wereld de tentoonstelling-20ste Internationale Kleinhandels de Industrietentoonstelling EuroShop 2020, wordt gehouden in Dusseldorf, Duitsland. Het tentoongestelde voorwerp s van Qida met vele zelf-ontwikkelde nieuwe producten en algemene oplossing.

Bij deze tentoonstelling, met het thema van „het Verstrekken van professionele kleinhandelsveiligheidsoplossingen voor klanten en het creëren van een veilig en mooi ondernemingsklimaat“, stelde Q ida metaalam etiket, smal AM laboratorium Gr tentoon dat aan de behoeften van verschillende scenario's kan volledig voldoen. Een reeks nieuwe producten, zoals AM & rf-antennes, evenals een volledige reeks veiligheidsoplossingen, hebben de warme aandacht van de Europese markt gewekt.

Bij de tentoonstellingsplaats, hadden het personeel en de bezoekers van Q ida een goede mededeling en toonden Q ita een nieuw gezicht wereldwijd aan klanten. In de toekomst, zal Q ida klanten van bijgewerkte, professionelere, en betrouwbaardere kwaliteitsoplossingen blijven voorzien.

Het Materiaal van Guangzhouqida & Technologieco., Ltd zijn een professionele kleinhandelsleverancier van de veiligheidsoplossing, gewijd aan het aanbieden van detailhandelaars volledige kleinhandelsoplossingen, de anti-diefstal producten van uitstekende kwaliteit, en de gepersonaliseerde dienst.

Sinds zijn onderneming in 2006, heeft het bedrijf zich bij R&D en de productie van kleinhandelsveiligheidsproducten, geconcentreerd en een volledig productievermogen voor materialen vervaardigend, product productie, en systeemintegratie duidelijk gemaakt. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 50 verwante octrooien en een productiebasis van meer dan 30.000 vierkante meters, en verstrekt productie op grote schaal van de producten van uitstekende kwaliteit aan klanten in meer dan 70 landen en gebieden rond de wereld.

Het sterproduct bij deze tentoonstelling behoort tot het nieuwe metaaletiket