products

ABS 58Khz Potloodam de Veiligheid van de Veiligheidsmarkering kleedt Markeringen voor Kledingstukwinkel/Opslag

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: HT03
Min. bestelaantal: 100000pcs
Betalingscondities: TT op voorhand
Contact nu
Productomschrijving

 

Verpakkingsdetails: 1000pcs/ctn, 10.5kgs/ctn, Kartongrootte: 40*30*24CM

 

Specificaties
zij hebben langere opsporingsafstand (bredere doorgang) en betere oogsttarief en gevoeligheid.

• Risico van valse alarmen door het operationele principe praktisch worden geëlimineerd dat.

• Verstrek veiligheid voor zeer brede doorgangen en uitgangen/ingangen.

• Gevoelige opsporing met snelle reactie op actieve markeringen die in de opsporingsstreek binnengaan.

• Grootste verscheidenheid van punten die, zoals kleine punten, punten met niet-ferrietmetaal moeten worden beschermd

1.AM harde markering 
2.Frequency: 58KHz of aangepast

4.Color: Grijs, Zwart, wit of Aangepast

 

BEDRIJF:

Het Guangzhouqida Materiaal & Technologieco., Ltd worden gevestigd in Hi-Tech Industriële die Ontwikkelingsstreek, Wetenschapsstad, Guangzhou, in 2006 met geregistreerd kapitaal van 20 miljoen yuan wordt gevestigd, die een high-tech onderneming die nieuwe materialen en relatieve productenonderzoek en ontwikkeling, productie en marketing integreert is.

 

Wij veroorzaken en leveren krachtige amorfe legeringsstrook, nanocrystallinelint, AM zacht etiket, semi-hard magnetische materialen, hoofdzakelijk roestvrij staalstrook en molybdeenproducten. Onze producten behandelen over het hele land en voerden naar andere landen en gebieden van Azië, Europa, Amerika en Afrika uit.

Wij die het principe van kwaliteit eerst aanhangen, de kwaliteitsstabiliteit en de efficiency van de producten te verzekeren, wij gingen ISO9001 over: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 in 2007. Wij bezitten sterke en ontwikkelingsmogelijkheden, R&D-werd het centrum gevestigd in hetzelfde jaar, en uitvoert onderzoek en ontwikkelingswerk actief met betrekking tot de productie van materiaal en nieuwe producten. Hoogst vestigde de nadruk op een combinatie van productie, het leren en onderzoektechnologische ontwikkelingroute, stabiele behulpzame relaties op lange termijn op het gebied van krachtige amorfe legeringsstrook voor de Magnetische sensoren van Acousto met de Centrale Zuidenuniversiteit en de Universiteit van Guangdong van Technologie. Ontving een aantal uitvindingsoctrooien, gebruiksmodellen en de softwareauteursrechten de laatste jaren, werden QIDA geïdentificeerd als high-tech ondernemingen in 2006. En gewonnen de speciale fondsensteun van Staat Innovatiefonds en van Guangdong werden de belangrijke wetenschappelijke en technologische projecten in 2011, een belangrijke leverancier van amorfe materialen die in Acousto Magnetische etiketten gebruikten. In 2013, werd geïdentificeerd de eerste partij van Weinig Reuzeondernemingen door Guangzhou Bureau van Wetenschap en Technologie en Informatietechnologie.

Contactgegevens
Emma

Telefoonnummer : +8615820236749

WhatsApp : 8613632350150