aboutus

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: QIDA
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 40000000-5000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Het Guangzhouqida Materiaal & Technologieco., Ltd worden gevestigd in Hi-Tech Industriële die Ontwikkelingsstreek, Wetenschapsstad, Guangzhou, in 2006 met geregistreerd kapitaal van 20 miljoen yuan wordt gevestigd, die een high-tech onderneming die nieuwe materialen en relatieve productenonderzoek en ontwikkeling, productie en marketing integreren is.

 

Wij veroorzaken en leveren krachtige amorfe legeringsstrook, nanocrystallinelint, AM zacht etiket, semi-hard magnetische materialen, hoofdzakelijk roestvrij staalstrook en molybdeenproducten. Onze producten behandelen over het hele land en voerden naar andere landen en gebieden van Azië, Europa, Amerika en Afrika uit.

 

Wij die het principe van kwaliteit eerst aanhangen, de kwaliteitsstabiliteit en de efficiency van de producten te verzekeren, wij gingen ISO9001 over: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 in 2007. Wij bezitten sterke en ontwikkelingsmogelijkheden, R&D-werd het centrum gevestigd in hetzelfde jaar, en uitvoert onderzoek en ontwikkelingswerk actief met betrekking tot de productie van materiaal en nieuwe producten. Hoogst vestigde de nadruk op een combinatie van productie, het leren en onderzoektechnologische ontwikkelingroute, stabiele behulpzame relaties op lange termijn op het gebied van krachtige amorfe legeringsstrook voor de Magnetische sensoren van Acousto met de Centrale Zuidenuniversiteit en de Universiteit van Guangdong van Technologie. Ontving een aantal uitvindingsoctrooien, gebruiksmodellen en de softwareauteursrechten de laatste jaren, werden QIDA geïdentificeerd als high-tech ondernemingen in 2006. En gewonnen de speciale fondsensteun van Staat Innovatiefonds en van Guangdong werden de belangrijke wetenschappelijke en technologische projecten in 2011, een belangrijke leverancier van amorfe materialen die in Acousto Magnetische etiketten gebruikten. In 2013, werd geïdentificeerd de eerste partij van Weinig Reuzeondernemingen door Guangzhou Bureau van Wetenschap en Technologie en Informatietechnologie.

 

Met geavanceerd materiaal, talenten, buitengewone technologie, uitstekende kwaliteit en de beste dienst, winnen wij meerderheid van het vertrouwen en de steun van klanten. Wij zouden oprecht van samenwerken met u houden om naar gemeenschappelijke ontwikkeling in de nabije toekomst te streven.

 

-02-
Geschiedenis

In 2005, het R&D-team met succes ontwikkeld met magnetisch easetiket;

 

QIDA in 2006 wordt gevestigd die

 

Volledige reeks van Amorfe die Lintproductielijn in 2008 wordt gevestigd

 

Volledige reeks van Semi-Hard Magnetische Materiële die Productielijn in 2010 wordt gevestigd.

 

Volledige die reeks van AM Etiketproductielijn in 2012 wordt gevestigd.

 

De jaarlijkse Capaciteit bereikte 1 miljard in 2014.

 

In 2015, werd geïdentificeerd als „van de guangzhouonderneming van 2015 het onderzoek en de ontwikkelingsinstellingen“; Om de productregel tot vier categorieën van honderden producten uit te breiden.

 

2016 verzendingen tot 30 miljoen

 

 

-03-
Dienst


redelijke prijzen; de meest professionele producten; de beste diensten.

 

Wij hebben verscheidene onafhankelijk R&D-bureau, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het testen van materiële prestaties, frequentie, omvang enz.

Ons R&D-team consistes van verscheidene Materiële Ingenieurs, Elektronikaingenieurs, Softwareingenieurs en Automatiseringsingenieurs enz. Onze hoofdverwezenlijkingen omvatten Onafhankelijke ontwikkelingsproductiecapaciteittechniek voor amorf lint & semi-hard magnetische materialen en volledige automatische AM Etiketproductie enz.

 

1. De prestaties van het Reliabelalarm

 

Ons bedrijf heeft de volledige reeks van Amorfe resonators en Magnetische bias productietechnologie. Wij passen de prestaties nauwkeurig van de twee materialen aan beste aan dat de status tijdens AM etiketproductie aanpast. Zo verstrekken onze etiketten opmerkelijke alarmprestaties, en verbeterden effectief de efficiency van de kleinhandelss-veiligheid.

om de gediversifieerde eisen van AM etiket te ontmoeten kunnen onze producten in drie reeksen worden verdeeld: QD etiket met 3 resonators, QD DR., QD Etiket met 1 resonator.

 

2. Goede deactiveringsprestaties:

 

De toepassing van AM etiket moet verzekeren de etiketten voordien goede alarmprestaties door de controleteller hebben, en het geen alarm na gedesactiveerd door deactiveringsapparaten is. Wij combineerden de diverse daadwerkelijke toegepaste omstandigheden van AM etiketten tijdens de productie, en zorgen de etiketten met goede anti-verminderingsprestaties ervoor, en dan is het het geen werk opnieuw na gedesactiveerd door standaarddeactiveringsapparaten.

 

3. Goede verenigbaarheid:

 

AM de etiketten moet met aangepaste AM antenne werken, is de opsporingsafstand verschillend volgens verschillend merk of verschillende types van antennes. Ons frequentiegebied wordt gecontroleerd in 57.7KHz~58.3KHz met betere kwaliteitsantennes, zijn anderen 57KHz~59KHz met standaardantennes.

Sommige die AM etiketten door andere bedrijven met lagere precisiefrequentie worden geproduceerd, snelle verminderingsprestaties, zullen de opsporingsafstand van die etiketten kort, worden en kunnen t de detailhandelaarss veiligheid beschermen.

Ons bedrijf controleert voorafgaat van Amorfe resonators en Magnetische bias productie, etiketten die nauwkeurig door het materiaal van de hoge precisieautomatisering verzegelen, en wij waarborgen de etikettenfrequentie 57.7KHz~58.3KHz precies, die compatibel systeem met om het even welke AM antenne op de markt zonder problemen kan.

 

4. Goede consistentie

 

De detailhandelaars zijn zeer zorg over de consistentie van AM etiketten in de verschillende partijen tijdens de massaproduktie. Aangezien ons bedrijf de volledige reeks van Amorfe resonators en Magnetische bias productietechnologie, samen met het verzegelen en andere verwante technologieën heeft. Zo kunnen wij de consistentie van AM etiketten volledig waarborgen.

Aangezien is het gebrekkige tarief AM etiketten het belangrijke punt dat de anti-verminderingsefficiency, zodat onze Vrije de Vervangingsdienst van de bedrijfaanbieding als onze AM etiketten in inferieure opsporing, deactivering en zelfklevende enz. besliste.

-04-
Ons Team

Waarom kies ons?

 

1. One-stop Leverancier van de veiligheidsoplossing, kan hulp zijn u om tijd en kosten te besparen.

 

2. Onze eigen fabrikant kon de kwaliteit strikt controleren, en de kosten maken te zijn concurrerendste.

 

3. Gemakkelijke verrichting, aantrekkelijk ontwerp.

 

4. Professionele technieksteunen en de grote dienst.

 

5. Snelle levering en veilige verschepende manier.

 

6. Biedend uitstekende bescherming voor uw verhandel.

 

Contactgegevens