Bericht versturen
aboutus

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd

Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: QIDA
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 40000000-5000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China Guangzhou QIDA Material & Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Het Materiaal van Guangzhouqida & Technologieco., Ltd zijn een professionele kleinhandelsleverancier van de veiligheidsoplossing, gewijd aan het aanbieden van detailhandelaars volledige kleinhandelsoplossingen, de anti-diefstal producten van uitstekende kwaliteit, en de gepersonaliseerde dienst.

 

Sinds zijn onderneming in 2006, heeft het bedrijf zich bij R&D en de productie van kleinhandelsveiligheidsproducten, geconcentreerd en een volledig productievermogen voor materialen vervaardigend, product productie, en systeemintegratie duidelijk gemaakt. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 50 verwante octrooien en een productiebasis van meer dan 30.000 vierkante meters, en verstrekt productie op grote schaal van de producten van uitstekende kwaliteit aan klanten in meer dan 70 landen en gebieden rond de wereld.

 

Geschiedenis

Ontwikkelingsweg

 

2006

Opgericht

 

2008

Productie op grote schaal van amorfe materialen voor anti-diefstal etiketten

 

2012

Productie op grote schaal van anti-diefstal etiketten

 

2018

Nieuwe productiebasis gezet in bouw

 

2019

Verstrek kleinhandelsproduct anti-diefstal oplossingen

 

Dienst


redelijke prijzen; de meest professionele producten; de beste diensten.

 

Wij hebben verscheidene onafhankelijk R&D-bureau, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het testen van materiële prestaties, frequentie, omvang enz.

Ons R&D-team consistes van verscheidene Materiële Ingenieurs, Elektronikaingenieurs, Softwareingenieurs en Automatiseringsingenieurs enz. Onze hoofdverwezenlijkingen omvatten Onafhankelijke ontwikkelingsproductiecapaciteittechniek voor amorf lint & semi-hard magnetische materialen en volledige automatische AM Etiketproductie enz.

 

 

1.Reliable de anti-diefstal bescherming helpt u verliezen verminderen

 

Qida voorziet klanten van veilige en betrouwbare anti-diefstal bescherming. Onze professionele anti-diefstal producten hebben uitstekende opsporingsprestaties, die detailhandelaars kunnen helpen diefstalverlies verminderen, het bemannen optimaliseren en bedrijfskosten drukken.

 

2. De goede het winkelen ervaring verhoogt uw winst

De professionele anti-diefstal die producten door Qida worden verstrekt hebben een laag vals alarmtarief en reactiveringstarief na deactivering, die een goede het winkelen ervaring voor de opslag kan tot stand brengen en de negatieve indrukken van de consument van het merk vermijden toe te schrijven aan valse alarmen.

 

3. Goede verenigbaarheid:

 

AM de etiketten moet met aangepaste AM antenne werken, is de opsporingsafstand verschillend volgens verschillend merk of verschillende types van antennes. Ons frequentiegebied wordt gecontroleerd in 57.7KHz~58.3KHz met betere kwaliteitsantennes, zijn anderen 57KHz~59KHz met standaardantennes.

 

Sommige die AM etiketten door andere bedrijven met lagere precisiefrequentie worden geproduceerd, snelle verminderingsprestaties, zullen de opsporingsafstand van die etiketten kort, worden en kunnen t de detailhandelaarss veiligheid beschermen.

 

Ons bedrijf controleert voorafgaat van Amorfe resonators en Magnetische bias productie, etiketten die nauwkeurig door het materiaal van de hoge precisieautomatisering verzegelen, en wij waarborgen de etikettenfrequentie 57.7KHz~58.3KHz precies, die compatibel systeem met om het even welke AM antenne op de markt zonder problemen kan.

 

3. Volledige oplossingen om uw operationele efficiëntie te verbeteren

 

De volledige waaier van kleinhandelsdieveiligheidsoplossingen door Qida worden verstrekt behandelt alle kleinhandelsgebieden, verleent uitvoerige anti-diefstal producten en de aangepaste diensten, en verstrekt efficiënte en betrouwbare oplossingen voor uw detailhandel.

Ons Team

Waarom kies ons?

 

1. One-stop Leverancier van de veiligheidsoplossing, kan hulp zijn u om tijd en kosten te besparen.

 

2. Onze eigen fabrikant kon de kwaliteit strikt controleren, en de kosten maken te zijn concurrerendste.

 

3. Gemakkelijke verrichting, aantrekkelijk ontwerp.

 

4. Professionele technieksteunen en de grote dienst.

 

5. Snelle levering en veilige verschepende manier.

 

6. Biedend uitstekende bescherming voor uw verhandel.

 

Contactgegevens